”Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume”

download (1) Cine suntem noi?

Noi, generația tânără, suntem cei care pot schimba viitorul acționând într-un prezent care ne oferă posibilitatea să ajutăm, să împlinim visurile bunicilor și părinților noștrii pentru o viața mai bună.

Noi, studenți la Facultatea de Medicină și Farmacie,învățam că e important să trăim în armonie cu mediul si cu propriul corp și suntem cei care milităm pentru o viață sănătoasă și echilibrată

De ce Iubim Sănătatea?

Pentru ca ne se oferă ocazia să ajutam oamenii concret, sa fim acolo pentru ei și să aplicam ceea am învățat de-a lungul timpului. La început ne-am temut puțin de responsabilitatea ”halatului alb” dar având toată susținerea medicilor rezidenți si doctorilor, ne-am intrat în roluri mai bine decât ne imaginam.

O colaborare frumoasă între oameni gata să învețe orice 7îi poate ajuta pe viitor si cei mai mari, cu experiență gata să-și împărtășească cunoștiințele celor care încă se afla pe băncile facultății. Cu toții avem de învățat unii de la alții și asta ne-a adus pe același drum spre o reușită frumoasă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: