”Omul sfinţeste locul când pune suflet”

4Satul Băla este atestat documentar în anul 1327, iar numele provine de la omul care a venit prima dată în acea zonă, care se pare că era un om bălan de aceea satul se numeşte Băla.

Am ales acest sat deoarece îndeplinea toate criteriile stabilite, printre care: populația este de aproximativ 1000 de locuitori, se află la o distanță de aprox 30 de kilometri de oraș, are atât grădiniță cât și școală primară și gimnazială iar medicul de familie nu are un program zilnic stabil acolo.

De la bun început am avut parte de susținerea doamnei primar Mariana Vlad care a fost extrem de deschisă la planurile noastre și ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Oameni minunați ne-au fost alături la fiecare pas ajutându-ne să ne ducem la bun sfârșit ideile, doamna doctor Elena Kovacs, doamna director Maria Mărginean și doamna asistent comunitar Maria Marian.Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumnealor.6

Părinții, de asemenea,  ne-au primit cu căldură atunci când le-am expus ideile si visele noastre și au fost de acord că doar împreună putem face diferența. Astfel, ne-a fost mai ușor să dăm startul activităților, știind că putem conta pe atâtea suflete frumoase.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: